D1 en H1 bij beste vijf VriendenLoterijverkopers van Nederland

Nieuws afbeelding 16-12-2017
Op zaterdag 16 december ontvingen het Dames 1 en Heren 1 team van AMHC de vierde prijs van de Vriendenloterij. Deze prijs ter waarde van €750,- kregen ze omdat met hun belacties 78 loten hadden verkocht in het kader van de 'Samen voor je Clubactie'. Daarmee behoorden de tot de vijf beste lotenverkopers van Nederland'.

Clubs en verenigingen
De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen. De helft van de inleg van de deelnemers gaat naar goede doelen. Ook clubs en verenigingen kunnen dit goede doel zijn. Van elk lot dat verkocht wordt gaat de helft van de inleg rechtstreeks naar de clubkas.

Samen voor je Club
Van september 2017 tot en met 1 december 2017 vond voor de eerste keer de VriendenLoterij Samen voor je Club-actie plaats. Tijdens die Samen voor je Club-actie bellen clubs en verenigingen in Nederland mede-clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. In totaal wordt er iedere maand € 7.000,- verdeeld onder de organisaties waarvoor de meeste loten worden verkocht.