AMHC Business Club i.s.m. MHC Soest, Serva Volvo en Chef de Mission in Pyeongchang...

Nieuws afbeelding 15-1-2018

Aspirant sponsoren en AMHC Business Club leden zijn van harte uitgenodigd voor een bijzonder event samen met MHC Soest en relaties van Serva Volvo.

Dinsdag 6 februari vanaf 19:00 uur ontvangen wij deelnemers gezamenlijk bij Serva Volvo aan Nijverheidsweg-Noord 24 in Amersfoort.

P R O G R A M M A
19:00-19:30 uur - Ontvangst
19:30-19:45 uur - Opening
19:45-20:15 uur - Carpool Rendez-vous
20:15-21:00 ​uur - Gastpresentatie door een van Nederlands grootste sporters aller tijden: Rolstoeltennisster Esther Vergeer.

Jarenlang was Esther de onbetwiste nummer 1 van de wereld. Zo won Esther 470 wedstrijden op rij! Na haar actieve carrière richt zij haar eigen foundation op die zich inzet om kinderen en jongeren met een beperking kennis te laten maken met de sport. Nu is Esther Chef de Mission van de paralympische winterploeg in Pyeongchang. Indrukwekkend is haar verhaal over het omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen. Motivatie en enthousiasme zijn hierbij haar sleutelwoorden.

21:00-21:15 uur - Q and A met Esther Vergeer
21:15 uur - Borrel

A A N M E L D E N
Meld je tijdig aan via [email protected]. Daarbij nodigen we je van harte uit een introducee mee te nemen; meld ook je introducee wel van tevoren aan.

Tot dinsdagavond 6 februari!

Met sportieve groet,
N​amens AMHC Business Club, MHC Soest Business Club en Serva Volvo