header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Handige weetjes

LISA-app en een nieuwe site

21-8-2017
AMHC Amersfoort maakt gebruik van LISA (Leden Informatie Systeem Amersfoort) voor onze website, de LISA-app en de (leden-)administratie.Onze website is vooral bedoeld om potentiële leden informatie te geven over de club. Alle belangrijke informatie voor jou als lid over trainingen, wedstrijden en de club kun je vooral vinden in de LISA-app en achter de inlog op de site..

De LISA-app
Om de app op je telefoon te installeren zoek je in de app-store op ‘amhc amersfoort’. Zo vind je snel de LISA-app van AMHC met ons eigen logo. Heb je de app geïnstalleerd, dan kun je inloggen. Niet-leden kunnen de app gebruiken als gast.

Inloggen
Met je lidnummer en je email-adres kun je inloggen op de app, of via de website. Je hebt hier pas een email over gekregen met deze gegevens.

Ook voor ouders
Ouders loggen in met de gegevens van hun kind(eren). Ben je ingelogd dan kun je alle gegevens van de leden op hetzelfde adres zien. Wijzigen van gegevens kan alleen van het lid waarmee je bent ingelogd.

Teammanagers
LISA biedt voor teammanagers en coaches alle functies die nu vaak in mails en losse bestanden werd bijgehouden. Rijbeurten, fruit, fluitbeurten, waterdragers, teamfoto’s en gegevens van alle teamleden: alles kun je met LISA regelen.Belangrijk is dat alle teamleden (en de ouders) de app gaan installeren en gebruiken, regel dit zo snel mogelijk met elkaar.

Als je teammanager bent, moet het lijnhoofd dat in LISA registreren zodat je alle functies krijgt.

Met de nieuwe website en vooral de LISA-app maken we het voor iedereen bij de club een stuk makkelijker, we hopen dat jullie er veel plezier van hebben. We zijn benieuwd naar jullie reacties.

Reacties


Rob Versteeg

26-8-2017 @ 13:41:14 |De eerste indruk is positief! Wel moeilijk typen zonder zich op de tekst.

Marty van Loenen

4-9-2017 @ 18:00:31 |Wat als je gegevens niet kloppen (telefoonnummers)? Hoe kan ik dit aanpassen? En kan ik mijn wachtwoord aanpassen?

Walter Driehuis

5-9-2017 @ 19:44:01 |marty, log eens in via de site van Amhc. je kan dan iets meer aanpassen. gr walter

Jean-Paul Absil

5-9-2017 @ 21:34:32 |Praktische vraag, hoe kan ik via de Lisa app vier spelende gezinsleden managen?

Helen van der Vlis

30-9-2017 @ 08:05:34 |het lukt niet om als coach een password te krijgen. vanuit password aanvragen ingevuld met email adres. gebeurt vervolgens niets....

Marten Jan Scheffers

9-10-2017 @ 21:51:46 |@ Jean-Paul: je kunt de gegevens zien van alle mensen op hetzelfde adres, wijzigen kan nu alleen van de persoon waarmee je bent ingelogd. In een volgende release van LISA wordt dit uitgebreid, nog even geduld.

Marten Jan Scheffers

9-10-2017 @ 21:53:00 |@Helen, het kan zijn dat er een oud email-adres van je in LISA staat. stuur een berichtje met gegevens naar [email protected] en we kijken het na.

Reageer op het nieuws