header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

Speel safe, bitje in! Hapdag zaterdag 17 Maart op AMHC

Nieuws afbeelding 20-2-2018
Hockeybitjes op maat, meld je van tevoren aan!

Ook dit voorjaar organiseert OrtholunaSports een hapdag voor een bitje op maat. 
We zijn op hockeyclub AMHC aanwezig op:

zaterdag 17 maart van 10.00-13.00 uur

Meld je van tevoren aan op onze website www.ortholunasports.nl

Op maat gemaakt
Een perfect op maat gemaakt bitje bevordert je hockeyplezier en het beschermen van je tanden daarnaast geven we zelfs een jaar garantie. Een bitje van OrtholunaSports heeft hoogwaardige kwaliteit en een betere pasvorm waardoor beter ademhalen en praten mogelijk is in tegenstelling tot een bitje uit de sportzaak. 
Je hebt de keuze uit meer dan 15 kleuren en er is zelfs een speciaal AMHC-clubbitje. Een hockeybitje kost voor de F-jeugd €19,95 E-jeugd €39,95 C/D-jeugd €49,95 en A/B/Senioren €59,95. Voor hockeyers met een beugel hebben wij een speciaal beugelbitje voor €49,95 met de garantie zolang je slotjes draagt het bitje goed blijft passen met garantie.

Aanmelden
Geef je tot 24 uur van tevoren op via www.ortholunasports.nl en klik op aanmelden, je krijgt hierna een bevestigingsmail van jouw gekozen tijd. Het bitje wordt binnen 2 à 3 weken bij je thuisbezorgd. Je kunt pinnen en contant betalen. De factuur kun je declareren bij je zorgverzekering, een aantal geven aanvullend een vergoeding; code M61. 
Kan jij niet op deze dag? Maak dan een afspraak voor het happen op een andere club in de omgeving of bij ons in de praktijk in Amersfoort. Je kunt ook een afspraak maken voor je team of trimhockeygroep. Als je met meer dan 8 spelers een bitje wilt, komen we met onze express-service langs op de training of voor/na de wedstrijd. Mail even naar [email protected] voor een afspraak. Tot op de hapdag!