header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Junioren

Hockey mee in de zomervakantie

Nieuws afbeelding 11-6-2018
Van  16 t/m 20 juli zijn er voor kinderen van 4 t/m 14 jaar de Nationale Sportkampen. Voor elke leeftijd is er een speciaal hockeykamp of sportkamp wat we aanbieden. Benieuwd naar welke kampen wij aanbieden op AMHC Amersfoort? Lees snel verder en tot op de kampen!

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.nationalesportkampen.nl/amersfoort

Deze kampen worden aangeboden op AMHC Amersfoort:
De ideale mix tussen hockeyen en sportactiviteiten. Door individuele techniektrainingen in de ochtend en in de middag een programma vol beweging, plezier en luchtkussens verveel jij je geen moment van de dag. Natuurlijk is er ook een tophockeyer die een clinic komt geven!         
 
Veel hockeyen, maar af en toe ook een heerlijke activiteit op het luchtkussen of even een andere sport. Krijg tijdens het kamp hockeytips van een tophockeyer! Gedurende dag ben je 75% van de tijd aan het hockeyen. Ideaal voor jouw zomervakantie.

Leer de nieuwste hockeytechnieken van een topspeler, verbeter je tactische keuzes o.l.v. een topcoach en nog veel meer hockeyactiviteiten. De hele dag hockeyen, dat wil jij toch ook in de zomervakantie!   
 
Beleef een geweldige eerste kamp ervaring waarbij plezier en sporten centraal staat. Met een geheel nieuw programma is er weer veel te beleven. 

Blijf slapen en krijg een gratis hockeystick!
Alle kampen die wij aanbieden zijn dagkampen, echter er zijn locaties waar je kunt blijven slapen. Bekijk hier het aanbod en krijg tot 1 juni een gratis hockeystick!
 
Speciale thema hockeykampen
Naast het algemene aanbod, organiseren wij elke zomerweek een kamp met een speciaal thema. Zo is het Tophockeykamp Advanced speciaal voor spelers uit de subtopklasse of hoger. Gaan we met het Hockey- & Beachkamp een dag naar het strand, kan je kiezen om de sleeppush te leren tijdens het sleepcornerkamp of ga jij met je team naar de voorbereidingsweek: Trainingsstage voor Teams?
 
Bekijk hier alle thema hockeykampen!
 
Voor alle trainers
Wil jij in 3 dagen heel veel verbeteren als trainer en leren van de beste trainers/coaches van Nederland. Met de Trainer & Coach Development Course is dit allemaal mogelijk! Kijk op www.nationalesportkampen.nl/opleiding hoe jij gratis kan mee doen! (Normaal €549,-)