Welkom nieuwe leden

Nieuws afbeelding 16-7-2019
Weer-langs-de-lijn op zaterdag 31 augustus!

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang en de teamindelingen zijn bekend.
Voordat op 9 september het nieuwe seizoen van start gaat, willen we op zaterdag 31 augustus alle nieuwe (jeugd)leden en hun ouders graag welkom heten op de club.
Speciaal voor de nieuwe (jeugd)leden en ook voor alle ouders (dus niet alleen van nieuwe leden!) zal er een welkomst koffie zijn en een hockey-clinic worden gegeven om kennis te maken met hockey, maar natuurlijk ook om de club en andere leden te leren kennen.

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00-10.30 uur: Ontvangst met koffie en kennismaking met AMHC voor nieuwe leden
10.30-11.30 uur: Hockey-clinic voor nieuwe (jeugd)leden en alle ouders.

Om te weten hoeveel spelers we kunnen verwachten bij de clinic willen we je vragen om je aan te melden. Je kunt je opgeven via [email protected] onder vermelding van de naam en het team van je kind, de leeftijd van de kinderen en het aantal deelnemers (incl ouders).