Zonder scheidsrechters kunnen we niet hockeyen!

Nieuws afbeelding 13-10-2019
Aan alle volwassenen/ouders van jeugdleden,

Zonder scheidsrechters kunnen we niet hockeyen!
Zoals jullie wellicht gehoord hebben, komen we iedere zaterdag helaas scheidsrechters te kort. We willen dit oplossen door ouders meer te laten fluiten. Uitgangspunt is dat op termijn een thuiswedstrijd wordt gefloten door een ouder/volwassene van het eigen team samen met een jeugdscheidsrechter. We denken dat dit ook zal leiden tot meer solide arbitrage en daarmee tot meer plezier op en langs het veld.
We verwachten daarom dat ieder team in de A-jeugd, B-jeugd, C-jeugd en D-jeugd dit seizoen zorgt voor minimaal 4 ouders/volwassen met een scheidsrechterskaart. Meer mag natuurlijk ook!

De ouders die mee willen doen aan de opleiding om clubscheidsrechter te worden kunnen zich daarvoor vanaf vandaag inschrijven via de website van AMHC.
Dat werkt als volgt:
  • Inloggen via de Lisa-app of op de site van AMHC met je lidnummer (gebruik je eigen nummer niet dat van je kind).
  • Bij evenementen het shirt aanklikken.
  • Vul bij opmerking het team van je kind of kinderen in.
Daarna krijg je via de mail bericht met alle informatie.

Graag aanmelden vóór 21 oktober 2019
Dan kan je nog voor 1 december examen doen.
Voor vragen kan je mailen met [email protected]
In de zaal wordt al door ouders van het eigen team gefloten. Na de winterstop gaan we daar ook mee starten op het veld. Ouders worden dan op de wedstrijden van hun eigen team ingedeeld. Bij de D-jeugd en jongste jeugd is dit al zo.

We hopen op veel aanmeldingen.

Met vriendelijke groeten,
Coördinator Arbitrage Planningen en Opleidingen
Ines Keetell-Homringhausen

NB. Heb je nog geen eigen lidnummer en wachtwoord dan kan je dat aanvragen via de website van AMHC (www.amhcamersfoort.nl). Ga naar "lid worden” en druk op de knop "nu inschrijven”. Kies bij "waarvoor schrijf je, je in” voor "vrijwilliger” en vul het formulier in. Onderaan bij "opmerkingen” vermelden dat je mee wilt doen aan de cursus voor scheidsrechters.