Team van de Week: M8E2

Nieuws afbeelding 17-10-2019
Afgelopen zondag (13 oktober) was M8E2 het Team van de Week. Fee, Inez, Sijtje, Geeske, Silke, Maaike en Lilian waren aanwezig voor de Meet & Greet en zijn nu Vriendinnen van Dames 1. Het was gelukkig droog weer en de meiden hadden er zin in. Ze hadden een prachtig spandoek gemaakt. Enthousiast volgde de meiden een clinic en liepen ze samen met Dames 1 mee met de 'line up'. Met een prachtige scorende afslag gaven jullie ons het goede voorbeeld. Als echte 'Vriendinnen van Dames 1' bleven de meiden en hun ouders ons de hele wedstrijd aanmoedigen. Jammer genoeg verloor Dames 1 hun wedstrijd in de laatste minuut van Phoenix. Dank jullie wel voor jullie support en we hopen dat jullie nog vaak ons op zondag komen bezoeken.

Dames 1