Vriendenloterij

Nieuws afbeelding 31-10-2019
Afgelopen woensdag (30 okt) hebben Dames en Heren 1 een tweede succesvolle belactie voor de Vriendenloterij verzorgd. De belacties hebben in totaal 113 extra loten opgeleverd. Dit levert AMHC een fors bedrag per jaar op en hoogstwaarschijnlijk ook nog een dikke bonus, gezien het verkochte aantal. Voorwaarde hierbij is wel dat zoveel mogelijk meegespeeld blijft worden.
We bedanken iedereen voor hun deelname!

De VriendenLoterij is een goede doelen-loterij met als missie het steunen van gezondheid en welzijn voor jong en oud. Talloze organisaties profiteren hiervan, zoals de Hartstichting, het Nationaal Fonds Kinderhulp enz. Er zijn elke maand tienduizenden prijzen te winnen, zoals tv’s, auto’s reischeques en geldprijzen oplopend tot 100.000 euro.

Mochten we je met de belactie niet bereikt hebben, dan kan je nog aan de VriendenLoterij meedoen. Als je dat doet maak je kans op mooie prijzen en steun je tegelijkertijd onze vereniging. Meer dan 50% van jouw inleg gaat naar AMHC. AMHC kan rekenen op steun van de VriendenLoterij! Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we ons doel: de inrichting van ons clubhuis kunnen realiseren.
Je kan zelf dus meespelen met de VriendenLoterij. Hoe doe je dat?

1. SPEEL JE AL MEE MET DE VRIENDENLOTERIJ en is je lot nog niet verbonden aan AMHC?
Het enige dat je dan hoeft te doen is te bellen naar de VriendenLoterij 0900 300 1400. Vraag om de sponsorcode van je lot(en) te veranderen in 10793. Nu speel je vanaf de volgende maand voor AMHC.

2. HEB JE NOG GEEN LOTEN OF JE WILT EXTRA LOTEN
Meer weten of vragen? Stuur een email naar Rob van Blokland ([email protected]).
Koop nu loten van de VriendenLoterij. Dat betekent niet alleen leuke prijzen winnen, maar ook nog eens je club sponsoren! Meedoen dus!