header foto header foto header foto header foto header foto header foto

UITREIKING MOMMABEKER EN GASTBEKER

Nieuws afbeelding 18-11-2020
Jaarlijks worden er twee (wissel)bekers uitgereikt om vrijwilligers in het zonnetje te zetten

De Mommabeker wordt ieder jaar uitgereikt aan een persoon/personen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de jeugd. Dit jaar is deze beker gegaan naar Heidi Huurdeman en Machiel Lucker die steeds weer met veel enthousiasme de Instuiftrainingen regelen en dit jaar ook de druk bezochte Kies je sport-trainingen.

De Gastbeker is bestemd voor een groep mensen of commissie die iets bijzonders heeft gedaan voor de club. Deze beker is dit jaar gegaan naar de zaalhockeycommissie en is overhandigd aan Pim van Geest en Bert Jan Grevink. Zij hebben afgelopen jaar het zaalhockey in een nieuw jasje gegoten en hebben de ambitie het zaalhockey als volwaardige sport binnen AMHC neer te zetten. Afgelopen jaar was het voor iedereen mogelijk wekelijks in de zaal te trainen. Hopelijk mag het volgend seizoen weer in onze eigen zaal.

Dank jullie wel, Heidi, Machiel, Pim en Bert Jan voor jullie inzet!