header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Contractverlenging belangrijke AMHC leveranciers

9-7-2021
Bavaria uit Lieshout is al 10 jaar onze vertrouwde bierleverancier op AMHC.
Er is een nieuw contract gesloten voor de komende drie jaar. Dit contract is goed onderhandeld door de barcommissie. De leveringscondities en voorwaarden zijn aanzienlijk verbeterd en de financiële bijdrage voor sponsoring is verhoogd.
Dit is goed nieuws voor de club.
Naast dit zakelijke nieuws vinden wij het ook leuk om jullie te laten weten dat Swinkels Family Brewers heel hard werkt aan de duurzaamheid van hun bedrijf. Milieu neutraal brouwen is een van de speerpunten van het beleid.
Tijdens de corona lockdowns heeft Bavaria bij haar afnemers het bier wat over de datum was geraakt teruggehaald en van de alcohol uit het bier sprays gemaakt om je handen mee te reinigen. Deze zijn vervolgens gedoneerd aan verzorgingshuizen en andere instellingen.
Als klap op de vuurpijl heeft Bavaria ons dit bier opnieuw gratis geleverd.
Petje af voor Swinkels Family Brewers.

Bean & Co. uit Den Dolder is al vele jaren onze leverancier van koffiebonen, thee en aanverwante ingrediënten. Ook met Bean & Co. hebben wij scherpere prijzen weten te bedingen. Door o.a. het vooruitzicht van de extra afzet van koffie, choco en thee in de periode dat we onze blaashal kunnen gebruiken is een betere deal tot stand gekomen.
Een mooi bedrijf bij ons om de hoek die uiterst service gericht is en altijd in oplossingen denkt.
Na de zomervakantie hopen wij een Vegan cappuccino topping te kunnen aanbieden. Deze topping is gemaakt van haver, gluten vrij en veel minder milieubelastend. Naast dit goeie nieuws is de smaak spectaculair te noemen.

Scheerder drankengroothandel uit Amersfoort weet ook wekelijks ons clubhuis te vinden en doet dit al vele jaren. Net als met Bean & Co. en Bavaria hebben wij met Scheerder het contract met drie jaar verlengd. Door assortiment uitbreiding met o.a. food producten hebben wij de aankoopcondities en het sponsorbedrag aanzienlijk weten te verbeteren. Ook dit bedrijf gaat profiteren van de extra afzet door onze blaashal in de winter.

De barcommissie is verheugd dat wij met deze drie belangrijke leveranciers nieuwe verbeterde afspraken hebben kunnen maken ondanks de ook voor hen moeilijke corona periode. Fijn dat wij de jarenlange samenwerking  kunnen continueren en versterken.

Hebben we je geïnspireerd met dit nieuws en wil je iets doen voor de barcommissie, mail dan naar [email protected] om te horen hoe jij de barcommissie kunt versterken.

De barcommissie.