header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Afgelasting zaaltraining maandag 11/12

Algemeen

11-12 Gezien de weersverwachtingen in Amersfoort en het landelijke advies is er besloten de zaaltrainingen van vandaag NIET door te laten gaan.

Lees verder

Zaalhockey: competitie-aanpassingen door weersomstandigheden

Algemeen

10-12Zie de link voor info afgelastingen zaalhockey: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/afgelastingen-seizoen-2017-2018

Lees verder

Geen buitenhockey op AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
8-12In verband met de weersomstandigheden van de afgelopen dagen kan er tot nader bericht niet gehockeyd worden op de velden van AMHC.

Lees verder

Update: Afgelasting thuiswedstrijden zaterdag 2-12-2017

Algemeen

1-12In verband met het weer en de staat van de velden geldt het volgende:
Vanaf 11.00 gaan de wedstrijden door, behalve die op Veld 5, daar zijn de wedstrijden tot in ieder geval 13.00 uur afgelast.
De wedstrijden van MD2, MD3 en JC1 gaan door!

Lees verder

(Jeugd)Technische staf stelt zich voor: Marieke Ruigrok

Algemeen

Nieuwsfoto
23-11 Hoi, mijn naam is Marieke Ruigrok. Ik ben 25 jaar oud en ik ben coördinator van de keepersclub van Amersfoort.

Lees verder

Hockeyplaatjes Ruilmiddag 29 november

Algemeen

Nieuwsfoto
17-11 Ben je ook zo fanatiek aan het sparen om je Hockeyplaatjes album vol te krijgen?  En heb je ook zo veel dubbele plaatjes? 
Kom dan op woensdag 29 november om 14.00 naar het clubhuis voor een ruilmiddag. 
Wij zorgen voor wat lekkers en dan kun jij lekker aan de slag om je album compleet te maken.Lees verder

Jeugd (technische) staf stelt zich voor: Jamie Swiers

Algemeen

Nieuwsfoto
17-11 Mijn naam is Jamie Swiers, 32 lentes jong en misschien wel een laatbloeier op het gebied van hockey. 

Lees verder

31-10-2017 | (Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: San The

Algemeen

Nieuwsfoto
12-11 Mijn naam is San The. Ik ben 28 jaar en op mijn 5de ben ik begonnen met hockeyen bij AMHC.
Sporten stond bij ons thuis centraal. Iedereen uit het gezin was bezig met tennis of hockey. In de weekenden kwamen we na onze wedstrijden samen op de tennisclub om daar lekker  te eten (‘’lekker eten’’ mijn andere hobby)  De zoutvaatjes en glazen werden omgetoverd tot spelers

Lees verder

Spitsentraining meisjes D teams (breedte) en selectie van spelers (lijn)

Algemeen

Nieuwsfoto
8-11 Onze hoofdsponsor ABN AMRO maakt het mogelijk dat hockeyinternationals Billy Bakker en Mirco Pruyser op woensdag 8 november van 17 tot 19 uur een spitsentraining zullen geven.   Billy en Mirco zijn absolute topspitsen. Billy is aanvoerder van Heren 1 van Amsterdam. In 2012 won hij met het Nederlands elftal zilver op de Olympische Zomerspelen, in 2016 werd hij vierde. Mirco Pruyser

Lees verder

14 november ALV

Algemeen

7-11 U bent als AMHCer of als ouder/verzorger van een lid van harte uitgenodigd voor de ALV op dinsdag 14 november. 
De koffie staat klaar vanaf 20.15 uur, de vergadering start om 20.30 uur.  U kunt de agenda en notulen van de vorige ALV lezen in het ingelogde gedeelte van de site, onder Club - > Documenten. 

Lees verder

Clubhuis (bar-gedeelte) beperkt open ivm scheidsrechterscursus en scheidsrechtersexamen

Algemeen

31-10 De volgende data is de grote ruimte bij de bar in het clubhuis in gebruik voor de scheidsrechtersopleiding en de examens.
Vriendelijk verzoek hier voor of na jullie training rekening mee te houden.

Lees verder

Verkoop gevonden voorwerpen

Algemeen

Nieuwsfoto
31-10 Zaterdag 4 november worden tussen 10.00 uur en 12.30 uur alle gevonden voorwerpen verkocht van het afgelopen jaar. Hier zit echt mooie kleding bij...De spullen worden voor 5 euro per stuk verkocht en de opbrengst gaat naar het goede doel: 2Bchild. Deze stichting zet zich in om kinderwensen van Bosnische kinderen te vervullen. Het gaat hierbij om dingen die voor ons heel normaal zijn

Lees verder

Dames 1 en Heren 1 presenteren: Gala 2017

Algemeen

Nieuwsfoto
23-10

Op zaterdag 16 december zullen Heren 1 & Dames 1 wederom een gala organiseren. 

Lees verder

Reminder: Vanavond hockeyinternational Jelle Galema en prestatiecoach Joost Leenders

Algemeen

Nieuwsfoto
11-10 Alle AMHC leden zijn woensdagavond 11 oktober om 20:00 uur van harte welkom voor een gastpresentatie van ABN AMRO Hockeyambassadeurs Jelle Galema en Joost Leenders: Een inspirerend verhaal over topsport, het behalen van doelen en de combinatie tussen sport en werk.


Lees verder

Reminder AB feest

Algemeen

Nieuwsfoto
5-10 Heeeee lieve clubgenoten en andere Amersfoorters!
A.s. zaterdag 7 oktober is het AB-feest op AMHC. Het feest is van 20.30 uur tot 01.00 uur en het thema is: Corpsballen! Dussss trek allemaal je meest gladde pakkie aan en wees erbij!
Kaartverkoop

Lees verder

Keepersclinic SGK Academy

Algemeen

Nieuwsfoto
13-9 Op donderdag 19 oktober zal SGK Academy op hockeyclub Amersfoort een keepersclinic verzorgen.

Een groep in de ochtend van 10.00-12.00, een groep in de middag van 13.30-15.30. Per groep is er plek voor 18 deelnemers, verdeeld over 6 groepjes. 

Lees verder

Contributie-inning

Algemeen

5-9Vanwege de overgang naar het nieuwe leden- en financieel administratief systeem zal anders dan normaal dit jaar de contributie in de 2e helft van september en eind oktober worden geïncasseerd worden. 
Zoals gewoonlijk ontvangt u voorafgaand aan de incasso, de factuur per email.

Lees verder

Hulpouders gezocht voor de fotodagen Plus Hockeyplaatjes

Algemeen

Nieuwsfoto
5-9Dit najaar kan je bij Plus Amersfoort sparen voor AMHC hockeyplaatjes. Hiervoor gaan we op de weekenden van 9 & 10 en 16 & 17 september alle teams en jeugdleden op de foto zetten op AMHC.

Lees verder

Verkeersmaatregelen i.v.m. Into the Woods festival

Algemeen

Nieuwsfoto
3-9 In verband met het Into the Woods festival zijn er enkele verkeersmaatregelen getroffen waar we jullie graag over willen informeren.  Vanaf 3 tot en met 13 september is het niet mogelijk om achter de slagboom te parkeren met de fiets of met de auto. Fietsen kunnen worden geparkeerd in de tijdelijke fietsenstalling. Auto’s kunnen daar eveneens geparkeerd worden. 

Lees verder

Planning foto's Hockeyplaatjes Plus

Algemeen

29-8 Hierbij de planning voor de Plus fotodagen in de weekenden van 9 & 10 en 16 & 17 september. We hebben zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met de wedstrijdtijden, maar met meer dan 100 teams te fotograferen in 2 weekenden is dat helaas niet voor ieder team mogelijk. Sommige teams moeten daarom later op de zaterdag terugkomen, andere teams worden op de zondag

Lees verder

Speel safe, bitje in! Hapdag 14 september

Algemeen

Nieuwsfoto
29-8 Op donderdag 14 september organiseert OrtholunaSports een hapdag op AMHC . Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen vragen we om je aan te melden via de site www.ortholunasports.nl

Op maat gemaakt

Lees verder

Nieuwsbericht met video

Algemeen

Nieuwsfoto
30-5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

Uitnodiging Briefing Zaalhockey

Algemeen

1-12 Ik wil u namens de arbitragecommissie graag uitnodigen voor een korte briefing over de zaalhockeyregels voor de komende maanden.
Dit zal plaatsvinden op 4 december om 20.00 in het clubhuis en zal maximaal een uur duren.
Graag tot ziens op 4 december.


Lees verder

29-11-2017: Uitgifte zaalbandjes

Algemeen

29-11 Vandaag, woensdag 29-11 van 19.30-20.00 uur, geven we de zaalbandjes uit aan de keepers bij het materiaalhok achter het clubhuis.
Zaalbandjes zijn verplicht, omdat de buitenbandjes van de klompen metalen gespen bevatten die niet toegestaan zijn in de zaal.  Zaalhoezen voor de legguards worden helaas niet door de club verstrekt en zijn ook niet verplicht.

Lees verder

Kortingsactie bij Intersport Van Dam!

Algemeen

Nieuwsfoto
23-11 Ontvang nu € 10,- korting in de winkel op je eerstvolgende hockey-aankoop t.w.v. € 49,99 bij inlevering van de zaalhockeyvoucher (zie bijlage).

Lees verder

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Rutger Jansen

Algemeen

Nieuwsfoto
31-10 Mijn naam is Rutger Jansen en ik loop al een tijd mee op AMHC, ik ben zelf begonnen als speler van mijn 7de tot mijn 14de en ben daarna altijd betrokken geweest bij AMHC. 

Lees verder

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Thijs van Veen

Algemeen

Nieuwsfoto
5-10 Hallo mijn naam is Thijs van Veen,
In het kort zal ik even vertellen wie ik ben en wat ik zoal voor AMHC doe. Om bij het begin te beginnen, vroeger ben ik als kleine jongen van 6 jaar oud op AMHC gekomen om te leren hockeyen, toen viel de sport al meteen goed. Het team spel en de sfeer op en om het veld beviel en mij erg, waardoor ik mij thuis voelde op deze club. Vanaf het moment dat

Lees verder

Gevonden voorwerpen

Algemeen

Nieuwsfoto
24-9 Laat jij of je kind wel eens iets liggen op AMHC? Check dan de kar met 'gevonden voorwerpen' in het clubgebouw. 

Lees verder

Geslaagde meet & greet met Bjorn en Josine

Algemeen

Nieuwsfoto
10-9 Op zaterdag 9 september waren internationals Bjorn Kellerman en Josine Koning op AMHC. Na de onthulling van een groot spandoek waarmee de oud AMHC-ers werden gefeliciteerd met hun gouden EK-medailles was er een meet & greet met jeugdspelers. De tips van Bjorn en Josine aan jeugdspelers: veel oefenen bijvoorbeeld als je op zondag bij de 1e teams komt kijken en vooral veel plezier hebben in

Lees verder

Succesvol 'Warming-up-evenement' afgelopen zondag

Algemeen

Nieuwsfoto
6-9 Afgelopen zondagmiddag speelden bijna alle Veteranen-teams een drieluik op AMHC met na afloop een BBQ onder het genot van muziek en de zon. 
Ook bezoekende teams bleven lang hangen....kortom zeer geslaagd en weer voor herhaling vatbaar! Heren Veteranen A (Jonas) en het barpersoneel: bedankt voor de organisatie en jullie inzet!

Lees verder

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Joram Eijck

Algemeen

Nieuwsfoto
5-10
Mijn naam is Joram Eijk, ook tegenwoordig wel bekend als de trainer met Dreads.
Sinds mijn 7deloop ik al rond op AMHC dat is nu alweer 15 jaar geleden. Ik zal vertellen in het kort hoe ik precies op AMHC terecht ben gekomen als trainer. Ik weet nog goed dat ik op mijn basisschool een toekomst droom moest schrijven, in mijn toekomst droom stonden twee dingen. Ik wil

Lees verder

Fotoweekenden Plus Hockeyplaatjes goed geslaagd!

Algemeen

Nieuwsfoto
20-9 Het was een komen en gaan van AMHC-ers in de - als fotostudio ingerichtte - grote dameskleedkamer de afgelopen twee weekenden. Van de drietallen tot de veteranen en van de G-hockeyers tot Lacrosse, iedereen werd op de foto gezet door AMHC fotograaf Robbert Broekhuijsen voor de Plus Hockeyplaatjesactie.

Lees verder

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Maarten Manjoero

Algemeen

Nieuwsfoto
25-10 Hoi ik ben Maarten Manjoero, 30 jaar en dit jaar ben ik begonnen als trainer coach op de AMHC. 
Na 20 jaar(nog steeds actief) zelf hockeyen en 8 jaar lang trainen/coachen van de jongste jeugd tot senioren op MHC Soest, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. 

Lees verder

SIMPEL je telefoon opladen

Algemeen

Nieuwsfoto
9-10Je kunt nu veilig je telefoon opladen bij AMHC. Gesponsord door www.simpel.nl hangt er een oplaad-station voor telefoons in het clubhuis. Met je bankpas open je een lade waar 3 typen aansluitsnoertjes in zitten. Sluit je telefoon aan en haal die er weer uit als je telefoon is opgeladen. Omdat je bankpas als identificatie wordt gebruikt betaal je 1 cent. Zo ben jij de enige die jouw

Lees verder

D1 en H1 bij beste vijf VriendenLoterijverkopers van Nederland

Algemeen

Nieuwsfoto
16-12 Op zaterdag 16 december ontvingen het Dames 1 en Heren 1 team van AMHC de vierde prijs van de Vriendenloterij. Deze prijs ter waarde van €750,- kregen ze omdat met hun belacties 78 loten hadden verkocht in het kader van de 'Samen voor je Clubactie'. Daarmee behoorden de tot de vijf beste lotenverkopers van Nederland'.

Lees verder

Hoogleraar talentontwikkeling: ‘Ik zou het bij kinderen niet in de uren zoeken’

Algemeen

17-11Een kijkje in het laboratorium van talentontwikkeling, zo kun je een bezoek aan hoogleraar Geert Savelsbergh aan de VU Amsterdam wel noemen. 

Lees verder

Vriendenloterij

Algemeen

Nieuwsfoto
12-10 AMHC wil voor de Amersfoortse jeugd en senioren een leuke en aansprekende hockeyvereniging zijn en blijven. Zowel recreatief als prestatie hockey staat bij ons hoog in het vaandel. Deze ambitie kunnen wij realiseren dankzij de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Maar er is ook geld nodig. Geld dat niet alleen uit de contributies van de leden afkomstig kan zijn. 

Lees verder

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Ber Berkhout

Algemeen

Nieuwsfoto
27-9 Ik heb de eer om te mogen starten in een voorstelrondje namens de nieuwe gevormde technische staf van de AMHC. Voor de leden en ouders is het belangrijk dat je weet wie we zijn en wat we doen.

Lees verder

Oud-AMHC spelers Europees kampioen

Algemeen

1-9Het lijkt al weer even geleden, maar nog steeds genieten twee oud-AMHC spelers na van hun succes bij de Europese Kampioenschappen in Amstelveen. Allebei de spelers hebben zeer herkenbaar bijgedragen aan het succes van Oranje: twee gouden plakken!
Bij de dames stond Josine Koning in het goal, tot aan de A-jeugd heeft zij bij AMHC de basis voor haar keeperstalenten gevormd.
 

Lees verder

Barkrachten gezocht

Algemeen

30-8We zijn dringend op zoek naar barkrachten (16+) die op zondag achter de bar en in de keuken willen werken. Leuke job met goede verdienste: mail naar [email protected]

Lees verder

Hulpouders gezocht voor de fotodagen Plus Hockeyplaatjes

Algemeen

22-8 Dit najaar kan je bij Plus Amersfoort sparen voor AMHC hockeyplaatjes. Hiervoor gaan we op de weekenden van 9 & 10 en 16 & 17 september alle teams en jeugdleden op de foto zetten op AMHC. Om dit goed te laten verlopen zijn we op zoek naar hulpouders die één (of meer) dagdelen willen helpen. Het gaat om het invoeren van de fotonummers in de computer of het oplijnen

Lees verder

Vacatures

Algemeen

22-8 Wil jij ook wat bijdragen aan de vereniging? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies. Voorzitter barcommissie Coördinator teamlunches en baraanvragen Lid wedstrijdtafelteam Ledenadministratie Secretaris bestuur Lid evenementencommissie Lid sponsorcommissie Vrijwilligerscoördinator Lijnhoofd

Lees verder

Keeperstrainingen 2017-2018

Algemeen

22-8 Ook dit jaar zijn is er weer een grote groep van 42 vaste keepers in de A t/m D jeugd.
 

Lees verder

AMHC-veterinnen kampioen op EK masters

Algemeen

Nieuwsfoto
20-8
AMHC-leden Pleuni Niezing, Eline van der Veen en Nicole Mochèl deden alledrie mee aan het EK masters hockey 2017 en wonnen ook alledrie met hun teams. 

Lees verder

Nieuwsbericht met afbeelding

Algemeen

Nieuwsfoto
30-5TEST Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

Nieuwsbericht met afbeelding 2

Algemeen

Nieuwsfoto
30-5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

Nieuwsbericht met afbeelding 3

Algemeen

Nieuwsfoto
30-5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

test bericht voor 5 berichten

Algemeen

Nieuwsfoto
30-5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren