header foto
AMHC Amersfoort

Reminder: Vanavond hockeyinternational Jelle Galema en prestatiecoach Joost Leenders

Algemeen

Nieuwsfoto 11-10 Alle AMHC leden zijn woensdagavond 11 oktober om 20:00 uur van harte welkom voor een gastpresentatie van ABN AMRO Hockeyambassadeurs Jelle Galema en Joost Leenders: Een inspirerend verhaal over topsport, het behalen van doelen en de combinatie tussen sport en werk.


Lees verder

Reminder AB feest

Algemeen

Nieuwsfoto 5-10 Heeeee lieve clubgenoten en andere Amersfoorters!
A.s. zaterdag 7 oktober is het AB-feest op AMHC. Het feest is van 20.30 uur tot 01.00 uur en het thema is: Corpsballen! Dussss trek allemaal je meest gladde pakkie aan en wees erbij!
Kaartverkoop

Lees verder

Keepersclinic SGK Academy

Algemeen

Nieuwsfoto 13-9 Op donderdag 19 oktober zal SGK Academy op hockeyclub Amersfoort een keepersclinic verzorgen.

Een groep in de ochtend van 10.00-12.00, een groep in de middag van 13.30-15.30. Per groep is er plek voor 18 deelnemers, verdeeld over 6 groepjes. 

Lees verder

Contributie-inning

Algemeen

5-9Vanwege de overgang naar het nieuwe leden- en financieel administratief systeem zal anders dan normaal dit jaar de contributie in de 2e helft van september en eind oktober worden geïncasseerd worden. 
Zoals gewoonlijk ontvangt u voorafgaand aan de incasso, de factuur per email.

Lees verder

Hulpouders gezocht voor de fotodagen Plus Hockeyplaatjes

Algemeen

Nieuwsfoto 5-9Dit najaar kan je bij Plus Amersfoort sparen voor AMHC hockeyplaatjes. Hiervoor gaan we op de weekenden van 9 & 10 en 16 & 17 september alle teams en jeugdleden op de foto zetten op AMHC.

Lees verder

Verkeersmaatregelen i.v.m. Into the Woods festival

Algemeen

Nieuwsfoto 3-9 In verband met het Into the Woods festival zijn er enkele verkeersmaatregelen getroffen waar we jullie graag over willen informeren.  Vanaf 3 tot en met 13 september is het niet mogelijk om achter de slagboom te parkeren met de fiets of met de auto. Fietsen kunnen worden geparkeerd in de tijdelijke fietsenstalling. Auto’s kunnen daar eveneens geparkeerd worden. 

Lees verder

Planning foto's Hockeyplaatjes Plus

Algemeen

29-8 Hierbij de planning voor de Plus fotodagen in de weekenden van 9 & 10 en 16 & 17 september. We hebben zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met de wedstrijdtijden, maar met meer dan 100 teams te fotograferen in 2 weekenden is dat helaas niet voor ieder team mogelijk. Sommige teams moeten daarom later op de zaterdag terugkomen, andere teams worden op de zondag

Lees verder

Speel safe, bitje in! Hapdag 14 september

Algemeen

Nieuwsfoto 29-8 Op donderdag 14 september organiseert OrtholunaSports een hapdag op AMHC . Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen vragen we om je aan te melden via de site www.ortholunasports.nl

Op maat gemaakt

Lees verder

Nieuwsbericht met video

Algemeen

Nieuwsfoto 30-5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Thijs van Veen

Algemeen

Nieuwsfoto 5-10 Hallo mijn naam is Thijs van Veen,
In het kort zal ik even vertellen wie ik ben en wat ik zoal voor AMHC doe. Om bij het begin te beginnen, vroeger ben ik als kleine jongen van 6 jaar oud op AMHC gekomen om te leren hockeyen, toen viel de sport al meteen goed. Het team spel en de sfeer op en om het veld beviel en mij erg, waardoor ik mij thuis voelde op deze club. Vanaf het moment dat

Lees verder

Gevonden voorwerpen

Algemeen

Nieuwsfoto 24-9 Laat jij of je kind wel eens iets liggen op AMHC? Check dan de kar met 'gevonden voorwerpen' in het clubgebouw. 

Lees verder

Geslaagde meet & greet met Bjorn en Josine

Algemeen

Nieuwsfoto 10-9 Op zaterdag 9 september waren internationals Bjorn Kellerman en Josine Koning op AMHC. Na de onthulling van een groot spandoek waarmee de oud AMHC-ers werden gefeliciteerd met hun gouden EK-medailles was er een meet & greet met jeugdspelers. De tips van Bjorn en Josine aan jeugdspelers: veel oefenen bijvoorbeeld als je op zondag bij de 1e teams komt kijken en vooral veel plezier hebben in

Lees verder

Succesvol 'Warming-up-evenement' afgelopen zondag

Algemeen

Nieuwsfoto 6-9 Afgelopen zondagmiddag speelden bijna alle Veteranen-teams een drieluik op AMHC met na afloop een BBQ onder het genot van muziek en de zon. 
Ook bezoekende teams bleven lang hangen....kortom zeer geslaagd en weer voor herhaling vatbaar! Heren Veteranen A (Jonas) en het barpersoneel: bedankt voor de organisatie en jullie inzet!

Lees verder

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Joram Eijck

Algemeen

Nieuwsfoto 5-10
Mijn naam is Joram Eijk, ook tegenwoordig wel bekend als de trainer met Dreads.
Sinds mijn 7deloop ik al rond op AMHC dat is nu alweer 15 jaar geleden. Ik zal vertellen in het kort hoe ik precies op AMHC terecht ben gekomen als trainer. Ik weet nog goed dat ik op mijn basisschool een toekomst droom moest schrijven, in mijn toekomst droom stonden twee dingen. Ik wil

Lees verder

Fotoweekenden Plus Hockeyplaatjes goed geslaagd!

Algemeen

Nieuwsfoto 20-9 Het was een komen en gaan van AMHC-ers in de - als fotostudio ingerichtte - grote dameskleedkamer de afgelopen twee weekenden. Van de drietallen tot de veteranen en van de G-hockeyers tot Lacrosse, iedereen werd op de foto gezet door AMHC fotograaf Robbert Broekhuijsen voor de Plus Hockeyplaatjesactie.

Lees verder

SIMPEL je telefoon opladen

Algemeen

Nieuwsfoto 9-10Je kunt nu veilig je telefoon opladen bij AMHC. Gesponsord door www.simpel.nl hangt er een oplaad-station voor telefoons in het clubhuis. Met je bankpas open je een lade waar 3 typen aansluitsnoertjes in zitten. Sluit je telefoon aan en haal die er weer uit als je telefoon is opgeladen. Omdat je bankpas als identificatie wordt gebruikt betaal je 1 cent. Zo ben jij de enige die jouw

Lees verder

Vriendenloterij

Algemeen

Nieuwsfoto 12-10 AMHC wil voor de Amersfoortse jeugd en senioren een leuke en aansprekende hockeyvereniging zijn en blijven. Zowel recreatief als prestatie hockey staat bij ons hoog in het vaandel. Deze ambitie kunnen wij realiseren dankzij de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Maar er is ook geld nodig. Geld dat niet alleen uit de contributies van de leden afkomstig kan zijn. 

Lees verder

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Ber Berkhout

Algemeen

Nieuwsfoto 27-9 Ik heb de eer om te mogen starten in een voorstelrondje namens de nieuwe gevormde technische staf van de AMHC. Voor de leden en ouders is het belangrijk dat je weet wie we zijn en wat we doen.

Lees verder

Oud-AMHC spelers Europees kampioen

Algemeen

1-9Het lijkt al weer even geleden, maar nog steeds genieten twee oud-AMHC spelers na van hun succes bij de Europese Kampioenschappen in Amstelveen. Allebei de spelers hebben zeer herkenbaar bijgedragen aan het succes van Oranje: twee gouden plakken!
Bij de dames stond Josine Koning in het goal, tot aan de A-jeugd heeft zij bij AMHC de basis voor haar keeperstalenten gevormd.
 

Lees verder

Barkrachten gezocht

Algemeen

30-8We zijn dringend op zoek naar barkrachten (16+) die op zondag achter de bar en in de keuken willen werken. Leuke job met goede verdienste: mail naar [email protected]

Lees verder

Hulpouders gezocht voor de fotodagen Plus Hockeyplaatjes

Algemeen

22-8 Dit najaar kan je bij Plus Amersfoort sparen voor AMHC hockeyplaatjes. Hiervoor gaan we op de weekenden van 9 & 10 en 16 & 17 september alle teams en jeugdleden op de foto zetten op AMHC. Om dit goed te laten verlopen zijn we op zoek naar hulpouders die één (of meer) dagdelen willen helpen. Het gaat om het invoeren van de fotonummers in de computer of het oplijnen

Lees verder

Vacatures

Algemeen

22-8 Wil jij ook wat bijdragen aan de vereniging? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies. Voorzitter barcommissie Coördinator teamlunches en baraanvragen Lid wedstrijdtafelteam Ledenadministratie Secretaris bestuur Lid evenementencommissie Lid sponsorcommissie Vrijwilligerscoördinator Lijnhoofd

Lees verder

Keeperstrainingen 2017-2018

Algemeen

22-8 Ook dit jaar zijn is er weer een grote groep van 42 vaste keepers in de A t/m D jeugd.
 

Lees verder

AMHC-veterinnen kampioen op EK masters

Algemeen

Nieuwsfoto 20-8
AMHC-leden Pleuni Niezing, Eline van der Veen en Nicole Mochèl deden alledrie mee aan het EK masters hockey 2017 en wonnen ook alledrie met hun teams. 

Lees verder

Nieuwsbericht met afbeelding

Algemeen

Nieuwsfoto 30-5TEST Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

Nieuwsbericht met afbeelding 2

Algemeen

Nieuwsfoto 30-5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

Nieuwsbericht met afbeelding 3

Algemeen

Nieuwsfoto 30-5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

test bericht voor 5 berichten

Algemeen

Nieuwsfoto 30-5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren