header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

JA1 kampioen

Junioren

Nieuwsfoto
20-5 Zaterdag 19 mei is JA1 kampioen geworden. Ondanks dat er nog twee wedstrijden op het schema staan, is het team niet meer in te halen door de nummer twee (Maarssen).

Lees verder

Vaardigheidstrainingen C en D op 22, 23, 24 mei (overige trainingen vervallen)

Junioren

Nieuwsfoto
17-5 Alle kinderen die volgend seizoen in de D of de C spelen, zijn uitgenodigd om volgende week op dinsdag (22 mei), woensdag (23 mei) of donderdag (24 mei) mee te doen aan de vaardigheidstrainingen. De vaardigheidstrainingen vinden plaats op de volgende dagen en tijden: dinsdag 22 mei 16.00 - 17.15 uur : Meisjes C, groep 1 (aankomende 1e en 2e jaars volgens bijgaande indeling)

Lees verder

Keeperstraining E-jeugd (15.45 – 16.30 uur) 18 mei gaat NIET door!

Junioren

15-5 Helaas moet de Keepersclub melden dat de keeperstraining voor de E-jeugd (15.45 -16.30 uur) op 18 mei niet door gaat. Onze trainers hebben examens op dit tijdstip. Helaas is het regelen van vervanging ook niet gelukt. De keeperstraining voor D,C, B en A-jeugd kan wel door gaan. 25 mei zal er wel weer keeperstraining zijn voor de E-jeugd.

Lees verder

Korting op Hockeykamp in de zomer

Junioren

Nieuwsfoto
12-5 Van 16 t/m 20 juli zijn er voor kinderen van 4 t/m 14 jaar de Nationale Sportkampen. Bij aanmelding voor één van de Nationale Hockeykampen krijg je tot 1 juni minimaal €20,- korting! Benieuwd naar welke kampen wij aanbieden op jouw club? Lees hieronder verder. Tot op de kampen!

Lees verder

MATCHDAY | JB1 - zaterdag 12 mei

Junioren

Nieuwsfoto
11-5Op zaterdag 12 mei om 12.30 uur speelt JB1 tegen Bloemendaal JB1. Een gelijkspel is al voldoende om (voor het eerst in de clubgeschiedenis) de play-offs voor Super B te halen. 
Kom kijken en aanmoedigen!

Lees verder

Keistad CD Toernooi op 23 juni

Junioren

Nieuwsfoto
23-3 AMHC organiseert voor de zesde keer het Keistad CD toernooi op zaterdag 23 juni 2018.  Teams vanaf de eerste klasse tot breedte teams kunnen zich inschrijven.
Ieder team speelt minimaal 4 wedstrijden gedurende de hele dag. Ook zijn er een strafbalcompetitie en verrassingsactiviteit.

Lees verder

Beleef je vakantie met Nationale Sportkampen

Junioren

Nieuwsfoto
8-3 Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

Lees verder

Regionale voorronde ABN AMRO 3 vs 3 Cup (31 maart)

Junioren

Nieuwsfoto
6-3 Toptalent Jorrit Croon wil graag dat jouw zoon of dochter meedoet aan de ABN AMRO 3 vs 3 Cup! Speelt hij / zij in de D? Geef ze dan nu met twee teamgenoten op voor onze regionale voorronde op HC Houten op 31 maart, dit kan via abnamro3vs3cup.nl .  


Lees verder

JJ-toernooi Amersfoort (30 juni nog wel plek, 1 juli is vol)

Junioren

Nieuwsfoto
29-1 Reis om de Wereld Toernooi

30 juni (nog wel plek) en 1 juli (vol!)

Kosten:

30 juni € 110,- per team
1 juli€ 130,- per team (vol!, je kunt je niet meer opgeven hiervoor)
 
Doelgroep:


Lees verder

Gratis PLUS hockeyplaatjes verzamelalbum afhalen in clubhuis

Junioren

Nieuwsfoto
23-10 (Ouders van) jeugdleden opgelet! De AMHC hockeyplaatjesactie is gestart bij PLUS Amersfoort op de Arnhemseweg. Er is ook een mooi verzamelalbum gemaakt waarin je al de hockeyplaatjes kunt plakken. In de winkel kost dit album €4,95, maar dankzij sponsor PLUS Amersfoort krijgt elk jeugdlid dat op de portretfoto is gegaan een gratis AMHC verzamelalbum!   Het gratis album is in het

Lees verder

Herfstclinic Dames 1 en Heren 1

Junioren

Nieuwsfoto
12-10 Amersfoort Heren en Dames 1 Herfstclinic
Zaterdag 21 oktober is er een herfst clinic speciaal voor jou. Laat de hockeyfreaks van Heren en Dames 1 je inspireren. Schrijf je in voor de speciale Herfst-Clinic!

Lees verder

Jongste Jeugd feest (F- en E-jeugd)

Junioren

Nieuwsfoto
10-10 Jongste Jeugd (F/E) leden opgelet! Er komt een ontzettend griezelig, leuk feest aan voor jullie! Met als thema: HALLOWEEN 28 oktober voor de F'jes van 18.30 tot 20.00 en voor de E'tjes van 20.00 tot 22.00! Maar als F'je kun je natuurlijk nog even blijven dansen en als E'tje is het geen probleem als je wat eerder komt! Voor €3 heb je je kaartje, vriendje/vriendinnetje meenemen die

Lees verder

7 oktober AB Feest: Corpsballen

Junioren

Nieuwsfoto
24-9 Heeeee lieve clubgenoten en andere Amersfoorters!
Er komt weer een A&B feest aan! Op zaterdag 7 oktober zal deze plaatsvinden in het clubhuis van AMHC. Het feest duurt van 20.30 tot 01.00 uur en het thema is: Corpsballen! Dussss trek allemaal je meest gladde pakkie aan en wees erbij!
Kaartverkoop

Lees verder

30 september: CD-feest

Junioren

Nieuwsfoto
14-9 Heeeee lieve clubgenoten en andere Amersfoorters!
Morgen is het CD-feest op AMHC. Het feest duurt van 19.30 tot 23.00 uur en het thema is: DISNEY! 

Lees verder

Benjamins starten zondag 17 september

Junioren

Nieuwsfoto
7-9De Benjamins starten zondag 17 september weer met hockey op zondagmorgen vanaf 9.30 uur.  We zoeken nog twee ouders die in de bar de koffie willen verzorgen, meld je bij [email protected]

Lees verder

Plus hockeyplaatjes nog niet compleet?

Junioren

Nieuwsfoto
27-1Mis je nog hockeyplaatjes in je album? In het clubhuis in zaal 2 staan twee dozen met plaatjes om je boek compleet te krijgen. Ook liggen er een aantal grote posters van plaatjes, misschien zit jouw poster er wel bij. Pak deze kans om je album compleet te krijgen.


Lees verder

AMHC Handboek hockey

Junioren

Nieuwsfoto
9-10 Voor alle coaches, spelers, trainers en ouders is het AMHC Handboek Hockey gemaakt. Dit boekje staat boordevol met handige tips, concrete voorbeelden en 'best practices' om het hockeyen met elkaar leuker en beter te doen. Leuk voor als je zelf speelt, of als je meer van het hockey bij AMHC wilt begrijpen. Het boekje is te vinden op de website van AMHC: log in op www.amhcamersfoort.nl en

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren