header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Pubquiz en toost op het nieuwe jaar!

Algemeen

Nieuwsfoto
6-12Op 17 januari is het weer zover, we gaan toosten op het nieuwe jaar en er is de jaarlijkse superspannende Pubquiz.

Lees verder

Coach van het jaar 2019

Algemeen

Nieuwsfoto
2-12 Verdient jullie coach een prijs?
Omdat: hij of zij de ….. Alertste, behulpzaamste, beste, briljantste, coolste, creatiefste, leukste, meest motiverende, meest inspirerende, meest stimulerende, meest juichende, liefste, stoerste, drukste, fanatiekste, meest flitsende, meest formidabele, meest geniale, meest geestige, meest gedurfde, gewiekste, geweldigste, grappigste,

Lees verder

(Her)examen scheidsrechtercursus 13 januari

Algemeen

Nieuwsfoto
2-12Voor diegenen die het scheidsrechterexamen hebben gemist in november of zijn gezakt: op 13 januari om 19.30u in het clubhuis van AMHC kan er opnieuw examen gedaan worden. Volwassenen kunnen zich aanmelden per mail via [email protected] . De jeugd die nog niet geslaagd is, moet verplicht aanwezig zijn bij het herexamen.

Lees verder

Zaalhockeybijeenkomst van 25 nov gemist? Bekijk de presentatie

Junioren

Nieuwsfoto
1-12 Op maandag 25 november was er een bijeenkomst voor (ouder-) coaches van recreatie zaalhockey(ABC-teams). Heb je het gemist? Bekijk de presentatie achter de login: ga naar club->documenten->hockeyinformatie--> zaalcoach meeting 25 nov.

Lees verder

Zaalhockeykamp in de kerstvakantie in Amersfoort!

Junioren

Nieuwsfoto
19-11 EARLY BIRD korting verlengd tot 1 DECEMBER!
Op 2 en 3 januari wordt er in Sporthal J. van Stolberg in Amersfoort een zaalhockeykamp vanuit Nationale Sportkampen georganiseerd.  Het perfecte moment om je zaalhockeyskills naar een ander niveau te brengen en de kerstkilo’s er af te trainen! De volgende kampen vinden plaats in de Sporthal J. van Stolberg :

Lees verder

Onderscheidingen uitgereikt aan AMHC-vrijwilligers

Algemeen

Nieuwsfoto
14-11 Op de algemene ledenvergadering van 12 november zijn drie leden onderscheiden voor hun bijzondere inzet voor AMHC. 

Lees verder

Update vacatures

Algemeen

Nieuwsfoto
29-10  
VERENIGING
Penningmeester De penningmeester is lid van het bestuur van de vereniging AMHC. Dit bestuur, bestaande uit zeven vrijwilligers, zet de kaders voor het hockeybeleid , coördineert en bewaakt de uitvoering en voortgang van dit beleid. Het bestuur wordt daarbij ondersteund en geadviseerd door diverse commissies. Het bestuur stemt minimaal

Lees verder

Speeldagenkalender: alle speeldagen van het hele jaar in een kalender

Junioren

Nieuwsfoto
4-9 Om te weten wanneer alle wedstrijden gepland zijn voor het hele jaar kun je het beste kijken in de KNHB Speeldagenkalender.

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren